یکی از واژههایی که این روزها در دنیای مدیا و سرگرمی زیاد به گوش میرسد، استریمینگ است. استریم، در واقع یکی از جدیدترین تکنولوژیهای مورد استفاده جهت ارائه محتوا (معمولاً صوتی و ویدئویی) از طریق اینترنت به کامپیوترها و موبایلها است. کاری که streaming انجام میدهد آن است که انتقال دیتا را به صورت جریانی مداوم در میآورد. این کار به دریافت کننده این امکان را میبخشد که بلافاصله شروع به تماشا یا گوش کردن محتوای در حال دانلود کند. به عبارتی دیگر استریمینگ همان چیزی است که به شما اجازه میدهد پیش دانلود شدن تمام فایل، شنیدن و یا دیدن آنرا شروع کنید. اگر چه این قابلیت در ابتدای کار، به دلیل محدود بودن سرعت اینترنت چندان مورد استقبال کاربران واقع نشد، اما با توسعه زیرساختهای اینترنت، این فناوری جایگاه ویژهای در صنعت مدیا پیدا کرده است.
مدیا استریمینگ چیست؟
اگر از کاربران قدیمی فضای اینترنت باشید حتما به یاد دارید که در گذشته برای مشاهده یک فایل ویدیویی و یا شنیدن یک فایل صوتی نیاز بود تا تمامی آن فایل به صورت کامل دانلود شود. به عبارتی دیگر تنها پس از دانلود شدن کامل فایل بود که کاربر میتوانست آن را بشنود و یا ببیند. اما Media Streaming یا جریان رسانهای، به کاربر این اجازه را میدهد که محتوای مورد نیاز خود را به محض شروع به دانلود، مشاهده کند. بنابراین، هنگامی که کاربری درخواست تماشای فیلم و یا گوش دادن به موسیقی در اینترنت را دارد، Media streaming به صورت پیوسته عملیات انتقال اطلاعات را از سرور انجام می دهد. استریمینگ همان چیزی است که به شما اجازه میدهد پیش دانلود شدن تمام فایل، شنیدن و یا دیدن آنرا شروع کنید.
لایو استریمینگ یا پخش زنده
لایو streaming یا پخش زنده همانگونه که از نام آن پیداست، ارائه اینترنتی محتوای مورد نظر کاربر در همان لحظهای است که اتفاق میافتد. استفاده از این قابلیت بیشتر در پخشهای زنده تلویزیونی و رویدادهای یک جلسهای است. البته در حال حاضر استفاده از این قابلیت رو به افزایش است و کاربران بسیاری در شبکههای اجتماعی در حال استفاده از لایو استریمینگ یا همان پخش زنده هستند.
تفاوت بین دانلود و مدیا استریمینگ
اگر علاقمند به دانستن تفاوت میان دانلود و مدیا استریمینگ شدهاید، بد نیست بدانید که در استریم فایلها به صورت خودکار از روس سیستم شما حذف میشوند و این همان تفاوت میان دانلود و استریم است. چرا که در دانلود، محتواهایی مانند فیلم، سریال یا موسیقی به صورت همیشگی بر روی دستگاه شما ذخیره می شوند.
استریمینگ بازیها و اپلیکیشنها
در طول سالهای اخیر استفاده از استریمینگ در بازیها و اپلیکیشنها نیز امکانپذیر شده است. اپل یکی از نخستین شرکتهایی است که استفاده از این قابلیت را شروع کرد. این تکنیک، که به آن on-demand resources میگویند، گیمها و اپلیکیشنها را قادر میسازد که مجموعهای از ویژگیها و کارکردها را وقتی که کاربر برای اولین بار آن را دانلود میکند، قرار دهند و بعد محتوای جدید را در هنگام نیاز کاربر استریم کنند. برای مثال، یک بازی شاید چهار مرحله اول آن را در هنگام دانلود اولیه قرار دهد و بعد مراحل پنج و شش را وقتی که شما شروع به بازی کردن مرحله چهار میکنید، به صورت اتوماتیک دانلود کند.
کاربرد استریم در پروژکتورها
خوشبختانه فناوری استریم به ویدئو پروژکتورها نیز راه پیدا کرده است و درحال حاضر این امکان وجود دارد که با اتصال برخی از دستگاه ها به ویدئو پروژکتور، فیلم های سینمایی، موسیقی و بازی ها بر روی صفحه نمایش بزرگ استریم شوند. این فناوری بیشتر قابل استفاده در ویدئو پروژکتورهایی است که در آنها پورت HDMI (پورت HDMI که از فناوری MHL پشتیبانی می کند) بکاررفته است. این پروژکتورها به واسطهی پورت اچ دی ام آی، قابلیت اتصال دانگل های استریم محتوا را دارند. به طور مثال، ویدئو پروژکتور سینمای خانگی اپسون ۲۱۰۰ می تواند با اتصال به دستگاه هایی مانند Apple TV, Roku, Chromcast , Amazon Fire TV فیلم های سینمایی و بازی ها را به صورت آنلاین پخش یا اصطلاحا استریم کند.
نمایندگی تعمیرات پروژکتور
نمایندگی تعمیر پروژکتور ارائه دهنده تمامی خدمات مرتبط با بازسازی، تعمیر، بازیابی، سرویس و گردگیری پروژکتورهای موجود در بازار است. خدمات ارائه شده در این مرکز محدود و منحصر به دستگاهی خاص نیست و تمامی تعمیرات تخصصی پروژکتورهای ایسوس ، ایسر، کانن، پاناسونیک و … را شامل می گردد. مرکز تعمیرات ویدئو پروژکتور واحدهای تعمیرات تخصصی انواع پروژکتور را با تیمی از باتجربهترین مهندسان و متخصصان تعمیرات راه اندازی نموده است. این واحد با بهرهگیری از سال ها تجربه در امر تعمیرات سخت افزار و استفاده از بروزترین تجهیزات الکترونیکی، کلیه تعمیرات سخت افزاری انواع پروژکتور را با قطعات اورجینال و مناسبترین هزینه به مشتریان عزیز ارائه می دهد.